EKOLOŠKI CENTAR
– ZLATNI PUT –

Srđana i Zlatko Kalajdžić

 

ŠKOLA KREATIVNOG RAZVOJA VAM PREDSTAVLJA

 

SEDMODNEVNI SEMINAR LIČNOG RAZVOJA U PRIRODI

–  PUT LJUBAVI I SAVRŠENSTVA –

SOKOBANJA  –  JUN / SEPTEMBAR / OKTOBAR 2010.

 

Put Ljubavi i Savršenstva – Lični Put je Škola potpunog duhovnog samoostvarenja, jedinstven Program Egzistencijalne terapije i kreativne transformacije ličnosti !!!

Učenje o Ličnom Putu Ljubavi i Savršenstva nije ništa drugo do teorijsko-praktični sistem koji prati sam život i daje nam način da kroz njega razvijemo sve svoje potencijale, rešimo sve situacije i ostvarimo sebe u potpunosti, ispoljavajući svoju kreativnost na najbolji način, putujući ka slobodi !!!

 

Posvetite se svom kreativnom razvoju UČEŠĆEM NA SEDMODNEVNOM INTENZIVNOM SEMINARU „Put Ljubavi i Savršenstva”.

Kroz predavanja i vežbe, u predivnom ambijentu ekološki čiste prirode našeg poznatog lečilišta Sokobanje, bliže ćete se upoznati sa sopstvenim neslućenim fizičkim, psihičkim i mentalnim potencijalima.

 

CELOKUPNI PROGRAM predavanja i psihomentalnoenergetske transformacije ličnosti, sa elementima aerobnih i energetskih vežbi, odvijaće se u sali za vežbanje i na zelenim i krševitim padinama planine Ozren, pored bistre rečice Moravice, razigranih vodopada, zelenih jezera, u bazenima sa termalnom mineralnom vodom. Trening vode instruktori sa dugogodišnjim iskustvom teorije i prakse kreativnog razvoja Srđana i Zlatko Kalajdžić sa saradnicima.

 

PROGRAM sedmodnevnog seminara kreativne transformacije ličnosti odvija se u više oblasti grupnog i individualnog rada:

           svakodnevna predavanja*

           molitve, meditacije na molitvu

           tehnike opuštanja, disanja, koncentracije

           program pozitivnih afirmacija

           šetnje i odlasci u prirodu, plivanje

           fizičke vežbe i posebne energetske tehnike

           kreativne radionice, slobodne aktivnosti

           rad sa slikama uspeha (dnevnik, ciljevi, slike)

           pravilna i zdrava ishrana i miran san

 

*   Svakodnevna predavanja i vežbe uključuju:

t Put – osnovne postavke;

t otuđenje i povratak na Put;

t filozofija i praksa;

t ezoterija, energetska pravila;

t bioenergetska reekvilibracija;

t prvobitna odluka, svakodnevni rad;

t tehnike disanja;

t molitva, meditacija na molitvu;

t stav – korekcija psihomentalnog i fizičkog stava (psihomentalne i fizičke vežbe i posebne tehnike);

t transformacija zlatne i plave svetlosti;

t slike uspeha;

t transformacija, direktna informacija;

t individualna i grupna praksa, ostale vežbe;

t integracija programa u svakodnevni život.

 

Raspored dnevnih aktivnosti:

*  Program je tako organizovan da je vreme maksimalno kreativno iskorišćeno, sa minimumom slobodnih – praznih hodova.

   Ustajanje je oko 6h ujutru (zavisi od programa).

   Zajedničko jutarnje psihomentalno vežbanje od 615 .

   Zatim sledi doručak.

   Nakon doručka sledi odlazak u šetnju uz vežbe disanja i fizičke vežbe, kao i psihomentalne vežbe i predavanje u prirodi, sa pauzama i odmorima. Povratak je posle nekoliko sati, u zavisnosti od vremenskih prilika, satnice i dnevnog programa.

   Sledi odmor i kraće predavanje pre ručka u sali, u zavisnosti od satnice i programa, pa/ili zajednička priprema i konzumiranje glavnog obroka. Odmor posle ručka.

   Popodne su vežbe i/ili predavanja u prirodi ili u sali, u zavisnosti od vremenskih prilika i programa, kao i odlazak na bazen, u šetnju, slobodne akivnosti…

   Sledi večera i zajedničke psihomentalne vežbe u sali, sa razgovorom.

   Odlazak na spavanje u kasnijim satima, posle 23h .

 

Program nije koncipiran kao turističko-rekreativni već kao radno-edukativno-razvojni proces intenzivnog rada na ličnom samousavršavanju i kao takav nije slobodnog, već zajedničkog radnog karaktera u kome se ili učestvuje u potpunosti ili uopšte ne učestvuje! Predviđen je intenzivan zajednički trening kome je prisustvo neophodno u potpunosti radi održavanja kontinuiteta u radu i razvojnom procesu svakog učesnika, kao i grupe u celini.

Samovoljno delimično i povremeno učestvovanje nije poželjno, odnosno, nije prihvatljivo. Zato je neophodno da se odmah odlučite da li ćete učestvovati u sopstvenom kreativnom preobražaju pod vođstvom iskusnih instruktora jer je sve podređeno i u funkciji vašeg razvoja i učenja.

 

Broj učesnika je ograničen na grupe između deset i petnaest polaznika. Smeštaj je u novoj kući, u lepo nameštenim trokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Ishrana je vegetarijanska, pretežno sveže i kuvano voće i povrće, semenke i žitarice. Razvojni trening i zajednički rad u svakodnevnim aktivnostima podrazumeva i učestvovanje u pripremi hrane i radu u kuhinji.

 

Sedmodnevni program u cenu uključuje pun pansion (smeštaj i tri obroka) i celodnevni trening, sa predavanjima i psihomentalnim vežbama, sa izletima u Sokograd, na Ozren, plaže Moravice i jezera. Cena Programa je 20.000 Din (200 €). Prevoz lokalnim autobusom na Ozren (po želji) i ulaznice za termalna kupališta se posebno plaćaju.

 

Prevoz do Sokobanje je redovnim autobuskim linijama ili organizovano privatnim vozilima. Prevoz nije uračunat u cenu. Skup po dolasku u Sokobanju je ispred autobuske stanice, gde čeka organizator.

 

Prijave i rezervacije izvršiti blagovremeno, zbog ograničenog broja polaznika i specifičnosti Programa. Poželjno je da se rezervacija uradi mesec dana, a najkasnije dve nedelje pre početka Programa, sa uplatom od 35% od ukupne cene. Drugu uplatu od sledećih 35% izvršiti najkasnije nedelju dana pred početak, a preostali deo (30%) tokom samog Seminara. U slučaju odustajanja do nedelju dana pre početka uplaćeni depozit od 35% se ne vraća.

Napuštanje Programa pre završetka ide na odgovornost i štetu polaznika.

 

Učinite nešto plemenito za sebe, krenite Vašim Putem!

VAŠ PUT, PUT BEZ GRANICA I KRAJA, ZLATNI PUT!

VAŠ PUT LJUBAVI I SAVRŠENSTVA!

 

Pozdravljaju Vas   Centar Zlatni Put   i   Srđana i Zlatko Kalajdžić 

 

Centar ZLATNI PUT

Telefoni:  +381 (0)11 2 761 980  +381 (0)11 3 342 267  +381 64 61 25 897  +381 64 12 00 649

aurel@bvcom.net   ili   lapis@beotel.net   i   www.ekologijasvesti.org.rs